Mogelijkheden

Maak hier uw keuze uit de volgende onderwerpen en klik voor meer informatie:
 
Disco show:
DDD Entertainment beschikt over verschillende formaten discobars aangepast aan iedere situatie. Klein of groot, laag of hoog volume, easy listening of hardrock, wat u maar wilt.
Klik op dit onderwerp om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden.

Bands en acts:
Bij DDD.Entertainment bezitten wij een groot archief van bands, artiesten, sneltekenaars, magicshows en vele andere acts. 

Daarnaast hebben wij een aantal bands welke wij u van harte kunnen aanbevelen. Uiteraard geldt hierbij dat het uitgangspunt de wens van de klant is voor wat betreft de keuze van de band! Voor elk feest de juiste muziek
 

Tuin- en thuisfeesten:
DJ Dirk weet als geen ander dat mensen het soms heerlijk vinden om hun feest in eigen omgeving te vieren. Speciaal daarvoor heeft hij daarvoor een kleine discobar en geluidsapparatuur afgestemd op de ruimte en het aantal mensen dat wordt verwacht. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijksfeest of zomaar een feest, DJ Dirk zoekt samen met u naar de juiste invulling van de avond
 

Themafeesten:
Of het nu gaat over een verjaardag,bedrijf of huwelijksfeest, DDD Entertainment biedt u vele mogelijkheden op het gebied van themafeesten. Leg uw wensen aan ons voor en wij maken van uw party een uniek feest.
Ook bieden wij voor bedrijven of groepen een compleet dagprogramma. In samenwerking met  bedrijven organiseert DDD Entertainment o.a.: kanotochten, dagje platteland inclusief je eigen kaas maken,steptochten enz.enz. al dan niet in combinatie met borreluurtje en of maaltijd. Overdag lekker actief en s'avonds genieten van lekker eten en drinken,show en entertainment.

Presentatie:
DJ.Dirk is ook in te zetten als presentator, ceremoniemeester voor b.v. bedrijfspresentatie, artiestengala festivals en vele andere projecten. Door zijn jarenlange ervaring praat hij op een ontspannen manier het evenement aan elkaar en weet het publiek continu te vermaken. Ook hier geldt: Samen met u een juiste invulling van de presentatie.