Welkom bij DJDirk.info

Dirk is als deejay wat u van een deejay mag verwachten:
Hij is overal inzetbaar, representatief voor iedere gelegenheid en bijzonder flexibel. Dirk vindt "zijn draai" net zo makkelijk op een klein thuis- of tuinfeest als in een grote discotheek of tent. Zijn muziek en geluidsniveau past hij altijd en overal aan. Dit betekent van rock tot Nederlandstalig van Après-ski tot Dance, kortom zijn publiek bepaalt welke richting het die avond op gaat.

Dirk neemt een enorme schat aan ervaring mee: Al op 15 jarige leeftijd begon hij in een plaatselijke jeugdsoos, alwaar zijn muziekkennis heel breed gevormd werd. Na een aantal jaar is hij gaan werken bij de Sammy Green Discoservice, een professioneel en toonaangevend bedrijf in de jaren '80 en '90. Dirk draaide hierbij o.a in zalen als Tivoly Amsterdam, Central Studio Utrecht, Ahoy Rotterdam, Bastille en Eurego IJshal.

Na Sammy Green is Dirk gaan draaien in Feestzaal en Partycentrum Amicitia te Lekkerkerk als vaste deejay. Hier heeft hij samen gedraaid met bands als Millstreet, van Gogh, Big Nick, Tilt, Hike. Ook heeft Dirk gedraaid met artiesten als René Froger, Peter Koelewijn, Bert Heerink, Edsillia Rombley, Dario, Krijn Torringa en Jan Douwe Kroeske.

DJ Dirk heeft zijn uitgebreide ervaring ondergebracht in zijn eigen Drive Inn Show en Entertainment bedrijf, waarmee hij samen met zijn opdrachtgevers zal kijken naar de beste invulling van hun wensen op het gebied van feestavonden, dagvermaak en anderen activiteiten. Klik voor de mogelijkheden op één van de buttons, of mail of bel voor meer informatie!